Home » Info en gebruik olaplex

Gebruik en informatie Olaplex

Wat doet Olaplex met je haar?

Door het stylen, föhnen en verven van het haar,  beschadigt het haar en worden de zwavelbruggen in het haar gebroken.  Olaplex herstelt die kapotte verbindingen in het haar en is daarmee dé oplossing voor beschadigd, droog en futloos haar. Olaplex producten zijn ook ideaal om gespleten haarpunten te voorkomen, je haar langer te laten groeien of extra glans te krijgen. 

 

  • Olaplex Nr 0: Een primer die het haar voorbereidt op de Olaplex Nr 3 waardoor deze beter wordt geabsorbeerd voor maximaal herstel. Dit product bevat de hoogste concentratie gepatenteerde Olaplex-technologie die de haarbanden versterken en het haar beschermt tegen schadelijke invloeden. Het product wordt gebruikt in combinatie met de Olaplex Nr 3. Dit is een unieke combinatie en door deze formule herstelt het haar 68% meer en is het 3x sterker.
  • Olaplex nr 3: Deze Hairperfector van Olaplex is een treatment die beschadigd haar  herstelt.  Olaplex Haarmasker geeft je haar een echte boost en maakt het heerlijk zacht, ook tussen de salonbehandelingen door.
  • Olaplex nr 4: Bond Shampoo is een reinigende, hydraterende shampoo zonder sulfaten die het haar extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. Olaplex 4 geeft het haar na iedere wasbeurt weer een intense glans.
  • Olaplex nr 5: Bond Maintenance Conditioner is een hydraterende conditioner voor chemisch behandeld haar. Olaplex 5 herstelt, hydrateert en voorkomt pluizig haar zonder het haar te verzwaren.  Het voorkomt gespleten haarpunten.
  • Olaplex nr 6: Deze Bond Smoother Styling Crème van Olaplex is een leave-in haarcrème die het haar herstelt en verzacht. Daarnaast zorgt de Olaplex crème dat de droogtijd na het wassen wordt versneld. Olaplex 6 voorkomt daarnaast pluizend haar. Onze favoriet!
  • Olaplex nr 7: Dit is een haarolie die pluizig haar tegengaat en je haar herstelt. Olaplex 7 zorgt voor het behoud van glans, zachtheid, kleur en levendigheid van je haar. De Olaplex olie is ook een hittebescherming. Kortom een echte aanrader.

Bij het gebruik van Olaplex is het belangrijk dat je het product goed door kamt, zodat het product goed over het hele haar verdeeld wordt.

Het product is geconcentreerd, het is heel zuinig in gebruik,  je hebt er echt maar heel weinig van nodig.

Let op! Verdeel het altijd eerst goed over je handen voor je het product in je haar doet.

Je hebt lang plezier van je producten.

Bestel meteen de tangle teezer of tamer bij je producten. 

Ook de microfiber handdoeken zijn super! Absorbeert sneller dan een normale handdoek, dus je haar is nog sneller droog.

Hoe gebruik ik de Olaplex producten?

No.0 :  Gebruik als primer om het haar voor te bereiden  op No. 3.

Zorg ervoor dat het hele haar verzadigd is en laat dit 10 minuten inwerken. Niet uitspoelen! Hierna verdeel je een ruime hoeveelheid No.3 over het haar en kam je het haar voorzichtig door. Minimaal 10 minuten inwerktijd. Langer is geen probleem.  Hierna mag het haar uitgespoeld worden.

No.3   Kan gebruikt worden voor het wassen. 20 minuten in laten trekken. Daarna uitspoelen en wassen. Of Na het wassen opbrengen en een hele nacht in laten trekken voor extra resultaat. De volgende ochtend uitspoelen.

No.4 en No.5 De shampoo en conditioner.  Let op, een kleine hoeveelheid is voldoende. Je hebt voor lang haar genoeg aan de grootte van een euromunt.  De conditioner een paar minuten in laten trekken, daarna uitspoelen.

No.6 Een heerlijke leave in waarvan je weinig nodig hebt, super geconcentreerd.  Verdelen en doorkammen.  Combineer met enkele druppels No.7 Bonding Oil voor extra glans.

No.7 De bonding oil. Heerlijk voor glans en zeer goed als hittebeschermer tijdens fohnen of stylen.